Almanda.com Mainostuotteet – Reklambroderi – Mainosbrodeeraus – Vaasa

Brodeeraus Brodeeraus eli kirjailu tarkoittaa, että brodeeraamme tekstin tai logonne suoraan vaatteeseen. Voimme myös valmistaa brodeeratun merkin, joka ommellaan tai….

Markku Aro Tapahtuma Hotelli Tallukassa Petri Taurun haastattelussa 25.9.2020

Markku Aro saatiin pikaiseen haastatteluun keikan lomassa Tapahtuma Hotelli Tallukassa 25.9.2020 ja haastattelijana hotellin työntekijä Petri Tauru.

Kuinka Merja Maansalo ja Mikko Virtanen liittyvät Darudeen

Ville Virtasen äidin, Merja Maansalon haastattelu nykyisestä kotimaastaan Espanjasta. Hän on asunut jo 9 vuotta Aurinkorannikolla miehensä Ilkan kanssa. Jämäkästi,….

Live webkamera Fuengirola – katso miltä Aurinkorannikolla näyttää nyt

>> Katso livekamerakuvaa tästä linkistä Miltä näyttää Fuengirola tänään, sataako vai paistaako, ja mikä on lämpötila? The Webcam Fuengirola Teamin….

Lappajärven Konetyöstö Oy työstää metallia vankalla kokemuksella

Lappajärven Konetyöstö Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kangas työsti itsensä kuudessa (6) vuodessa 2000-2006 harjoittelijasta yrityksen omistajaksi. “2017 syksyllä alkoi näyttää sille,….

Fuengirola ilmasta käsin – katso video

Espanjan rannikko on kaunis ja lämmin, ainakin suurimman osan ajasta. Nyt on jo selvitty kevään puolelle sateista ja lumituiskuista, joita….

Eräs Erämies Maalahdesta – perhosia on

Luin kauhistuneena että perhoset ovat hävinneet luonnosta. Menin ulos katsomaan… ja… mitä ihme ja kumma? Täällähän ne on, meidän puutarhassa!!!….

ILMASTOSI SEMINAARI 15.8 klo 10-16 Helsingin Messukeskus

Tallenteen (6,5 h) aloituskohdat puheille / haastatteluille: 0:00:40 Pekka Kangas: Tervetuloa0:05:05 Jyrki Kauppinen: Ilmastonmuutoksen syyt – ihmisen osuus vähäinen0:44:00 Antero Järvinen: Pohjoisen luonnon luonnollinen….

Sympatia ry:n Golf hyväntekeväisyystapahtuma 14.8.2020 klo 19.00 – 20.00

Lähde mukaan Jokainen voi auttaa, jos vain haluaa! Tue Sympatian toimintaa liittymällä jäseneksi, tarjoamalla omaa aikaasi ja osaamistasi yhdistyksen toimintaan,….

Vihreä Tyrannia – Ilmastonmuutosta ja -politiikkaa käsittelevän suomennetun kirjan julkaisutilaisuus

Lähetys julkistamistilaisuudesta FinlandiaTV striiminä 16.8 klo 16.30 Mediassa sana ilmastonmuutos esiintyy päivittäin, vieläpä useampaan kertaan. Uhkakuvia on varsin laaja joukko….