Sienimetsässä ei kannata arvailla – poimi vain sieniä, jotka tunnet

Metsään kannattaa nyt suunnata korin kanssa, sillä sienikausi on kuuman kesän vuoksi vasta aluillaan. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana, mitä koriinsa….

Live webkamera Fuengirola – katso miltä Aurinkorannikolla näyttää nyt

>> Katso livekamerakuvaa tästä linkistä Miltä näyttää Fuengirola tänään, sataako vai paistaako, ja mikä on lämpötila? The Webcam Fuengirola Teamin….

Paljastaisinko salaisen marjapaikkani? – Luonnonvarakeskus on ottanut käyttöön karttapohjaisen marjahavainnot.fi -palvelun

Luonnonvarakeskus (Luke) on ottanut käyttöön mustikan, puolukan ja suomuuraimen satohavaintojen tiedotusjärjestelmän osoitteessa marjahavainnot.fi. Suomessa on lähes kolme miljoonaa marjastajaa. Luonnonvarakeskus….

Suomen sähköjärjestelmän reaaliaikaista tilaa voi seurata Fingridin internetsivulla

Suomen sähköjärjestelmän tilaa esittävää internetsivua kehitetään Fingridissä aktiivisesti. Sivu sekä sen yhden näyttöruudun näkymään mitoitettu https://www.fingrid.fi/online/ ovat yhtiön julkisen sivuston ylivoimaisesti suosituimmat….

Salamatutka – seuraa livenä missä salamoi

Sähkönpurkaus eli salama, joka  joskus on myös tulivuorenpurkauksiinkin liittyvä sähkönpurkaus, mikä saattaa iskeä arvaamatta minne vain ja liitetään useimmiten myös….

Eräs Erämies Maalahdesta – perhosia on

Luin kauhistuneena että perhoset ovat hävinneet luonnosta. Menin ulos katsomaan… ja… mitä ihme ja kumma? Täällähän ne on, meidän puutarhassa!!!….

Perhoset tuovat lisäväriä ja elävyyttä puutarhaan – houkuttele ne pihallesi

Perhoset tuovat lisäväriä ja elävyyttä puutarhaan. Istuttamalla sopivia kasveja perhoset viihtyvät pihassa keväästä syksyyn asti. Hyvät houkutuskasvit saavat myös harvinaiset….

Vimpelin Veto – Sotkamon Jymy SU 14.6.2020

Miesten Superpesiksen 2010-luvun kestomenestyjät eli Vimpelin Veto ja Sotkamon Jymy kohtaavat kesäkuussa neljä kertaa ennen varsinaisen sarjakauden alkua. Vimpelin Saarikentällä….

Korvaako matkavakuutus, jos peruutan matkani koronaviruksen takia?

Koronavirus ja sen leviäminen herättää monen matkustajan mielessä kysymyksiä. Mikä on vakuutusturvani, jos lähden matkalle? Mitä matkavakuutus korvaa, jos haluan….

25v jääveistoksia Kari Manninen ja Pasi Ahokas

Tampere on EteläSuomen jääveistoskaupunki.. Jääveistoksia voit ihailla 2.2.2020 saakka Laikunlavalle. Jäätelttaa on suunniteltu pidettävän jatkossakin Tampereen keskustassa. Ikurissa on ollut….