Sienimetsässä ei kannata arvailla – poimi vain sieniä, jotka tunnet

Metsään kannattaa nyt suunnata korin kanssa, sillä sienikausi on kuuman kesän vuoksi vasta aluillaan. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana, mitä koriinsa….

Stressittömämpää elämää – työskentele kotoa

Pakkasta -25, työmatkaa edessä parhaimmillaan kymmeniä kilometrejä ja kello 8 pitäisi ennättää toimistolle.Kellon lyödessä 16 jatkuu matka töistä kotiin ne….

Juo vettä heti aamusta tyhjään vatsaan ja huomaa ero

Juotko tarpeeksi vettä päivittäin? Jos tuntuu että tämä tärkeä tapa on unohtunut, kannattaa korjata tilanne pikimmiten. Vedenjuonnin unohtaminen saattaa nimittäin….

Kylmäpuristettu luomukookosöljy – ihmisen ystävä

Kookos on kuulunut ihmisen ravintoon aikojen alusta asti. Nykyään kyseistä kasvia saa hankittua monessa muodossa kaappiinsa, mutta kokonaisvaltaisesti terveellisin kookoksen….

Aktivoi Autoparaneminen Alitajunnassasi Psykokinesiologialla

Saksalainen neurologisiin sairauksiin erikoistunut lääkäri Dietrich Klinghardt kehitti psykokinesiologian huomattuaan lääkärintyössään kehon ja mielen yhteyden ja ymmärrettyään, miten monet tekijät….

Pituutesi voi lyhentyä aikuisiällä

Tiesitkö, että pituus voi lyhentyä aikuisiällä? Jos tiedät nuoruusvuosiesi pituuden, saatat yllättyä seuraavassa mittauksessa. Tiedätkö nykyisen pituutesi? Fiktiota: Aikuiselta pituutta kysyttäessä….

Viisi vinkkiä auringolta suojautumiseen

1. Vältä auringossa oloa päivän kuumimpana aikana Aurinko polttaa helpoiten keskipäivän aikaan klo 11-15 välillä, jolloin UV-säteily on voimakkaammillaan. Tällöin….

Neea 11v selviytymistarina

11 -vuotias Neea ja hänen äitinsä kertoivat selviytymistarinansa Tules seminaarissa 28.2.2020, miten Neea selätti lähes vuoden kestäneet diagnosoidut selvittämättömät kivut,….

Työikäikäisten TULE -hoito kalevalaisella jäsenkorjauksella

Fysioterapeutti, kalevalaisen jäsenkorjauksen mestari Katja Rajala kertoo kalevalaisen jäsenkorjaushoidon vaikutuksesta työikäisten hoidoissa.

Kipupotilaiden kivun hallinta

Tule -kuntoutuksen vaikutuksesta toimintakyvyn paranemiseen kertoo kipupotilaan kivun hallinnasta Kipu ry:n toiminnanjohtaja Kaisa Hirn.