Minja on Täydentävän Terveydenhuollon Ammattilainen ja Qi-Optima.com alustan perustaja Espanjassa.

Qi-Optima on perustettu yhteistyön vuoksi. Maailmassa on paljon korkealaatuista osaamista, mutta monella ei ole kyvykkyyttä tai varallisuutta perustaa toimivaa kotisivua ja toimivaa markkinointia. Qi-Optima luo portaalin, jonne ammattilaisen on helppo avata oma kauppa (aivan kuin kirjoittaisit s-postia). Projektimme on valtava ja olemme nyt päässeet pisteeseen, jossa pystymme avaamaan profiileja ammattilaisille. Toivotammekin nyt tervetulleeksi seuraavien osaamisalueiden ammattilaisia: 

Terveys
Ihmisuhteet
Varallisuus
Kasvu

Ammattilaisemme voivat tarjota:
Kursseja
Palveluita
Tuotteita

Haluamme kartoittaa hyvin asiakkaamme, jotta ammattilainen näkee tarkemmin mitä asiakas haluaa saavuttaa omassa elämässään tai yrityksessään. Ammattilainen antaa sitten tarjouksen ja kattavan ohjelman, jonka asiakas voi halutessaan aloittaa.

Asiakkaat voivat luottaa, että kaikki ammattilaiset, jotka tarjoavat palveluitaan, ovat korkealaatuisia. Huomaa, että jos saat ammattilaisena kutsun Qi-Optimaan, sinut on jo rankattu korkealaatuiseksi palveluntuottajana, tuotteiden tarjoajana tai kouluttajana.

Me luomme nyt paljon materiaalia, joten juuri nyt on mahtava hetki lähteä mukaan Qi-Optimaan – olet sitten ammattilainen, yritys, tai asiakas!

Kaikki voittavat, kun ovat tekemisissä Qi-Optiman kanssa.  Me rakastamme nähdä, kun sinä menestyt ja saavutat tavoitteesi.

Monesti kuulen asiakkaiden sanovan “minulla on tälläinen diagnoosi, eihän tälle voi mitään.
” Vastaan siihen aina: “Aloitetaan alkukartoituksesta ja kommunikoidaan alitajuntasi kanssa; siellä todellakin on vastauksia, ja kaikissa tapauksissa voimme helpottaa oloasi tai sinä voit parantua kokonaan. Pakottamaan emme rupea – paraneminen on AINA sinun oma valintasi, mutta olet tietoinen, että minä luotan sinuun ja uskon sinuun – pystyt vaikka tuntuisi kuinka mahdottomalle!”
https://www.youtube.com/watch?v=oyUawXX0qpc&t=5sQi-Optima kanavan hyödyt!

Qi-Optima on täynnä mahdollisuuksia! Katso esittelyvideomme Qi-Optiman kanavalle ja saat kirjautuakin niin halutessasi!

Suosittelemme FINLANDIA-TV:tä – ja jos olet ammattilainen ja haluat parasta näkyvyyttä, Helena tekee sinusta UPEAN HAASTATTELUN!