Almanda.com Mainostuotteet – Reklambroderi – Mainosbrodeeraus – Vaasa

Brodeeraus Brodeeraus eli kirjailu tarkoittaa, että brodeeraamme tekstin tai logonne suoraan vaatteeseen. Voimme myös valmistaa brodeeratun merkin, joka ommellaan tai….

Lappajärven Konetyöstö Oy työstää metallia vankalla kokemuksella

Lappajärven Konetyöstö Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kangas työsti itsensä kuudessa (6) vuodessa 2000-2006 harjoittelijasta yrityksen omistajaksi. “2017 syksyllä alkoi näyttää sille,….

Minja on Täydentävän Terveydenhuollon Ammattilainen ja Qi-Optima.com alustan perustaja Espanjassa.

Qi-Optima on perustettu yhteistyön vuoksi. Maailmassa on paljon korkealaatuista osaamista, mutta monella ei ole kyvykkyyttä tai varallisuutta perustaa toimivaa kotisivua ja toimivaa….

STAGE51 Kampaamo – Parturi – Meikki – Vaasa

Kampaamo Stage 51 – taitoa ja asennetta Tukkatuskaa? Uskallanko mennä kampaamoon, näinä aikoina? Mistä löydän sopivan? Sanotaan, että hiukset ovat….

Hotelli Tallukassa nautit tunnelmallisista iltatansseista ja majoittumisesta tilavissa huoneissa kauniilla järvimaisemilla

Tallukka – Päijät-Hämeen sykkivä sydän Hotelli Tallukka sijaitsee Päijänteen ja Vesijärven syleilyssä Asikkalan Vääksyssä kauniin luonnon keskellä. Hotelli tarjoaa toimivat….

Heikin grilli Lappajärvi

Heikin Grilli, TERVETULOA!Maneesintie 1, Lappajärvi Perustettu 1988 ja loppua ei näy….Kannattaa tulla herkuttelemaan esim. paikan suosituimalla annoksella, kokoliha juustohampparilla. Heikin….

Jutin terveiset JetSetClubilta

JetSetClub on personoituja asiakastapahtumia ja ohjelmatilaisuuksia tarjoava yritys, joka panostaa kokonaisvaltaisiin tapahtumaratkaisuihin, joissa ohjelma suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti…..

Parturi-Kampaamo Élégant, Jaana Vallius – Vääksy

Jaana Vallius toivottaa tervetulleeksi olevat ja uudet asiakkaat! AvoinnaMaanantai – Perjantai Asikkalantie 6, 17200 Vääksy 040 578 1570jaana.vallius@gmail.com

MAAILMAN PARASTA SUOLAA 424 METRIÄ MERENPINNAN ALAPUOLELTA

Rikkain mineraali maailman alhaisimmasta pisteestä.Kuollutmeri sijaitsee 424 metriä alempana kuin Välimeren pinta ja se on maailman alhaisin luonnonmuokkaama paikka. Kuolleenmeren….

Hyväntuulista käyttökeramiikkaa – Tolvanat

Hyväntuulista, käyttökeramiikkaa, tolvanat.  Ihmiskunta tukeutuu Tolvanaan.Ihmiset puhuvat “suuresta alkuräjähdyksestä” , mutta Tolvanat tietävät toisin – se olikin suuri alkuhämmästys! Kaiken….