Jutin terveiset JetSetClubilta

JetSetClub

on personoituja asiakastapahtumia ja ohjelmatilaisuuksia tarjoava yritys, joka panostaa kokonaisvaltaisiin tapahtumaratkaisuihin, joissa ohjelma suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

JetSetClubin VIP-clubi toimii Tampereella, Suomen ensimmäisessä, Hakametsän jäähallissa ja on käytössä kaikissa Tapparan kotiotteluissa. VIP-clubin kulmakiviä ovat viihtyvyys, persoonallisuus, tunnelma, asiakkaiden verkostoituminen sekä loistava palvelu.

Mitä JetSetClub tekee?

  • VIP-elämykset, tapahtumat
  • Matkoja
  • Ny Rillataan tapahtumat
  • TYKY -päivät, Tiimipäivät
  • Yksityistilaisuudet
  • Juti Hockey Night tapahtumat

Hakametsässä sijaitsevan VIP-clubin lisäksi asiakastilaisuuksia on mahdollista toteuttaa ympäri Suomen, esimerkiksi jäähalleissa, firman pikkujouluissa, yrityksen virkistyspäivillä;

missä vain tarvitaan – ja juuri niillä antimilla kuin asiakas haluaa.

Lisäksi syksyllä 2021 valmistuva Tampereen Kannen areena tarjoaa elämyksiä ja parhaat puitteet tapahtumille. Areena tarjoaa mm. kiekkokatsomon, konsertteja, show tapahtumia, sekä puitteet maailmanluokan kongresseille ja messuille.

JetSetClub tapahtumatuottajana saa myös uudet ja uniikit tilat areenan aitiotasolle. JetSetClubin tilat ovat käytettävissä asiakkaille vuoden jokaisena päivänä .Tule nauttimaan tapahtumista ja elämyksistä meidän kanssamme!

Terkuin Satu Jutila

ps. haastattelija kysyi vielä Jutin muuttuneesta ja hyvinvoivasta olemuksesta 🙂 Salaisuus on Ändy koira 🙂

Täältä meidät tavoitat

Tapparan kotipelit JetSet Club Tampere, Keltinkatu 2, 33530 Tampere 

JetSetClub Oy
Härkäpurontie 11 A
01800 Klaukkala

myynti@jetsetclub.fi

p. +358404166340 / Satu Jutila

p. +3585062801 / Timo Jutila

www.jetsetclub.fi