Jaanan Kohdepalvelut -Mukana Elämäsi Matkalla – Fuengirola

Matkaopaspalvelut nyt omatoimimatkaajille Fuengirolassa – Palveluita yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioon ottaen!

Jaanan Kohdepalvelut on keväällä 2018 perustettu, kohdepalveluita tarjoava yritys Fuengirolassa.

Jaana valmistui Aurinkorannikon Matkaopaskoulusta vuonna 2017 ulkomaan matkaoppaaksi.

Iloiset ja ammattitaitoiset kohdeoppaamme huolehtivat asiakkaistamme kuten matkanjärjestäjän matkaoppaat, poiketen kuitenkin siten, että tuotamme palvelut aina asiakkaamme yksilölliset tarpeet huomioon ottaen.

Kun kohdeopas saa kasvot, on suomalaisen matkailijan helppo ottaa yhteyttä. Omatoimimatkailun lisääntyessä ja maailman tilanteen ollessa epävakaa, luo kohdeopas lomakohteessa asiakkailleen turvallisuuden tunteen. Jaanan Kohdepalveluiden kohdeoppaat astuu mukaan jo lomaa suunniteltaessa. Olemme täällä Feungirolassa asiakkaitamme varten, luoden turvallisuuden tunteen ja onnistuneen lomakokemuksen.

Asiakkaamme eivät halua käyttää kohteessa ollessaan kallista loma-aikaansa käytännön asioista murehtimiseen ja huolehtimiseen, vaan antavat käytännön asiat meille hoidettavaksi. Haluamme, että asiakkaamme voivat jättää stressin kotiin. Loma on tarkoitettu rentoutumiseen ja akkujen lataamiseen, ei stressaamiseen, jätä se meidän huoleksi. Jos Sinä haluat lomaltasi samaa, niin silloin kannattaa kääntyä Jaanan puoleen jaana@jaanankohdepalvelut tai +358400976956 (myös whatsapp).

Osaamisemme keskittyy tuottamaan räätälöityjä “avaimet käteen” -palveluita. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat lomabudjetilleen vastinetta ja lomasta tulee onnistunut. Kotiin vietäväksi mukaan lähtee levännyt mieli ja paljon uusia mieleenpainuvia lomamuistoja.

Yhteistyökumppanimme ovat tarkoin valittuja paikallisia yrittäjiä, joka perustuu omaa kokemukseen ja suosituksiin. Tärkeintä ulkomailla lomaillessa on tunnistaa, ketkä ovat luotettavia toimijoita ja heillä on mm kaikki tarvittavat luvat ja vakuutukset kunnossa.

Jaanan Kohdepalvelut -Mukana Elämäsi Matkalla – Ota yhteyttä – Nähdään Fuengirolassa!

Kotisivu:
www.jaanankohdepalvelut.com
Facebook linkki:
https://www.facebook.com/jaanankohdepalvelut/

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö:
Jaana Valkola
Puhelin:
+358400976958
Sähköposti:
jaana@jaanankohdepalvelut.com

Yrityksen nimi:

Jaanan Kohdepalvelut
Av. de Los Boliches 102
29640 Fuengirola
Espanja