FinlandiaTV

FinlandiaTV


 

Suomalainen tanssija tunnetussa videopelissä

27 marras 2019

Inka Kytö otti ison riskin ja lähti Los Angelesiin tavoittelemaan unelmaansa 2016. Hän jo pienestä pitäen rakasti esiintymistä, teatteria ja tanssia. Hän halusi esiintyä, jotta muut nauttisivat ja nauraisivat. Inka esitti taikatemppuja ja musiikkiesityksiä perheelleen usein, ja oli jo varhain päättänyt, että "tätä minä haluan tehdä isona." Haaveet eivät jääneet vain ajatustasolle, vaan ne oli toteutettava, vaikka riski oli suuri ja uhrauksia oli tehtavä paljon.

Kytö siis lähti LA:han kesällä 2016, vaikka monet epäilivätkin edes viisumin saamista maahan. Alussa saattoi olla hankaluuksia tottua koe-esiintymisissä käynteihin ja saada jalka oven väliin, mutta 2019 vuoteen mennessä oli paljon töita takana ja tarinoita kerrottavana.

Yksi isoista saavutuksista oli pääseminen pelihahmoksi Crew 2 peliin. The Crew 2 on Ubisoftin julkaisema videopeli, joka sisältää autoja, moottoripyöriä, veneitä ja lentokoneita. Inka sai roolin suoraan ilman koe-esiintymistä pelkästään kuvien, kokemuksen, hakemuksen ja resumen perusteella.

Mikä oli reaktiosi, kun sait kuulla pääsevasi peliin?

Tämä oli ihan mahtava juttu, olen ehkä eniten innoissani tästä työstäni rapakon takana. Tämä on todella erilainen keikka, enka olisi ikinä kuvitellut pääsevani tekemään tämäntyyppistä projektia. Kirsikkana kakun päällä olisi ollut, jos olisin päässyt myös ääninäyttelemään roolini, mutta siihen valittiin vain aitoja amerikkalaisia. Pidän peleista, ja siitä maailmasta, joten oli ihan huippua olla mukana tässä pelissä.

Miten työ hoidettiin käytännössä?

Työ oli nopea hoitaa, kuvaaminen kesti vain noin tunnin. Meidän piti laittaa sukkahousujen näköinen myssy päähän. He laittoivat meidät "telttaan", jossa oli usea kymmen, ehka jopa lähemmäs sata kameraa. Oli tarkea saada kuva joka suunnasta, sillä tietokone luo 3D version. Tosi jännä kokemus, jonka tulen muistamaan pitkään. Oli kiinnostavaa nähdä, kun esim. skannattu pää leijui tietokoneella 3D- mallina.

Haluatko tehdä peleja myös tulevaisuudessa?

Se olisi unelmani. Olisi kiva olla mukana pelissä sekä näyttelijänä, että myös luovalla puolella. Pidän koodaamisesta ja toivon joskus valmistuvani koodaamisen parissa. Ehkä kehitän peleja joku päivä, kun olen eläköitynyt tanssija/näyttelijä...

Viihde

  -------  Kaupallinen yhteistyö  -------  

Kuuluisa Tauski Bar, Fuengirola, Los Boliches

Kuuluisa Tauski Bar, Fuengirola, Los Boliches

TAUSKI BAR Los Bolichesissa on lähes enemmän kuin oma olohuoneesi - viihtyisä baari,...
Heikin grilli Lappajärvi

Heikin grilli Lappajärvi

Heikin Grilli, TERVETULOA! Maneesintie 1, Lappajärvi Perustettu 1988 ja loppua ei näy.... Kann...

FinlandiaTV

TOIMITUS

+358 45 7875 2955 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tietosuojakuvaus