FinlandiaTV

FinlandiaTV


 

Nenäpäivä haastaa kaikki käsistään kätevät mukaan villasukkatalkoisiin

Osallistua voi kätevästi kotisohvalta neulomalla yhdet tai jopa useammat villasukat eli nenäsukat. Valmiit sukat myydään ja myyntivoitto lahjoitetaan Nenäpäivän kautta maailman lapsille.

Myös Yle Puheella lokakuussa starttaavassa Puikko ja Koukku -ohjelmassa neulotaan nenäsukkia. Ohjelman toinen juontaja Jenny Lehtinen on innokas käsityöihminen ja kannustaa kaikkia Suomen ruppuräätäleitä neulomaan maailman lasten hyväksi.

– Lähtökohtaisesti käsitöiden tekeminen edistää rauhaisaa yhteiseloa ja hyvää mieltä. On hienoa, että Nenäpäivässä hyvän tekemiseen voi yhdistää useampia intohimon asioita: käsityöt, toisten auttaminen ja hauskanpito! Jenny iloitsee ja kutsuu kaikki kuuntelijat ottamaan osaa Puikon ja Koukun Nenäpäivän viettoon.

Haasteeseen osallistuminen ei vaadi täydellistä puikkojen hallintaa, vaan sukat saavat olla tekijänsä näköiset. Mielikuvitusta saa käyttää! Halutessaan nenäsukkiin voi ottaa mallia Reeta Kujanpään suunnittelemista iloisista ja tyylikkäistä nenäsukista, joiden ohjeen löydät Reetan Pariton rasa -blogista. Myös Reetan mielestä on mahtavaa, että käsityöihminen voi osallistua Nenäpäivään vaikka neulomalla.

– Halusin sisällyttää sukkamalliin kaksi asiaa, jotka minulle ensimmäisenä tulivat mieleen Nenäpäivästä: hauskuus ja kirkkaanpunainen väri, Reeta kertoo nenäsukkiensa mallin synnystä.

Kädentaitaja voi esitellä taidonnäytteitään sosiaalisessa mediassa käyttämällä tunnisteita #nenapäivä ja #nenäsukka. Nenäsukat kannattaa olla valmiina viimeistään Nenäpäivänä 8.11., jolloin kotikatsomoissa voi vetää villasukat jalkaan ja viihtyä koko illan Ylen kanavilla.


Lue lisää Nenäpäivän villasukkahaasteesta
Tutustu Nenäpäivään

Tulevat tapahtumat

Uutisia Suomesta ja maailmalta

  -------  Kaupallinen yhteistyö  -------  

Ystävällisen palvelun Parturi-Kampaamo Élégant, Jaana Vallius - Vääksy

Ystävällisen palvelun Parturi-Kampaamo Élégant, Jaana Vallius - Vääksy

Jaana Vallius toivottaa tervetulleeksi olevat ja uudet asiakkaat! Avoinna Maanantai - Perjantai Asi...
Kruo Thai, suomi / thai ruokaa Fuengirolan satamassa

Kruo Thai, suomi / thai ruokaa Fuengirolan satamassa

Hyvää päivää arvoisat asiakkaat! Tänään on tulossa taas kiva päivä :) Näin toivottaa päivitt&a...

FinlandiaTV

TOIMITUS

+358 45 7875 2955 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tietosuojakuvaus