FinlandiaTV

FinlandiaTV


 

Ensimmäisen Älykylän paikat varataan nyt

Utajärven kuntaan perustettavan maailman ensimmäisen Älykylän asukasvaraus avattiin. Suurta kiinnostusta herättänyt GeoHouse Älykylä on muutakin kuin asuinpaikka. Se on täysin uusi maaseutuasumisen malli. Hiilineutraalia asumista tavoittelevassa Älykylässä energia tuotetaan itse uusiutuvista lähteistä ja rakentamisessa puu näkyy asuinrakennusten lisäksi muun muassa ”kylätalossa”. Asunnot tullaan varustelemaan älykkäällä talotekniikalla ja muilla älytoiminnoilla, jotka parantavat asumisen mukavuutta. Ryhmärakennuttamista ja Älykylä -asumisosuuskuntamallia toteuttavassa GeoHouse Älykylä -hankkeessa yhteisöllisyys rakentuu jo suunnitteluvaiheessa ja se näkyy myös asumisen aikana vahvasti. Varauksen voit tehdä www.älykylä.fi -osoitteessa. Paikanvalinta tehdään varausjärjestyksessä, joten kannattaa toimia heti.

SÄÄSTÖJÄ RAKENTAMISESSA JA ASUMISESSA

Uudella tavalla toteutettavalla mallilla saadaan rakentamisen säästöjä suunnittelun ja kilpailuttamisen myötä. Investoinneilla saadaan asumisen aikaisia säästöjä energiassa ja hankinnoissa. Osuuskunnan yritystoiminnalla saadaan työtä ja tuotot alentavat asumisen kustannuksia.

Toiminnalla parannetaan samalla palveluiden saatavuutta ja koko alueen elinvoimaisuutta. Yhdessä lähialueen asukkaiden kanssa voidaan toteuttaa juuri niitä palveluita, joille alueella on suurin kysyntä. Älykylien yhteisöllisyys ulottuukin koko alueen kattavaksi yhteisöllisyydeksi.

ÄLYKYLÄ.FI PALVELEE MYÖS YKSITYISIÄ RAKENNUTTAJIA

Platform of Trustin toteuttamassa Älykylä.fi -palveluportaalissa myös yksityisillä rakennuttajilla on mahdollisuus kilpailuttaa omia hankkeitaan. Palveluun voi rekisteröityä rakentamisen palveluita tuottavia yrityksiä koko Suomen alueelta ja tehdyt tarjouspyynnöt välitetään aluekohtaisesti niille yrityksille, jotka ovat palveluun rekisteröityneet. ”Monelle rakennuttajalle rakennusprojekti on ainutkertainen elämässä ja haluamme tarjota myös heille kilpailutuspalvelun kauttamme. Tämä säästää aikaa ja vaivaa rakennuttajalta, sekä parantaa yritysten mahdollisuutta saavuttaa pienrakentajat”, kertoo ASV Arctic Smart Village Oy:n toimitusjohtaja Juri Laurila. Tarjouspyyntöjä voi tehdä myös pienempien projektien, kuten varaston tai terassin rakentamisen, tai vaikka parvekelasitusten tai ikkunaremontin osalta. Yritykset voivat pyytää tarjouksia tai selata tarjouspyyntöjä ja tehdä tarjouksia palvelun kautta. Palveluun rekisteröityminen on maksutonta kaikille.

Tulevat tapahtumat

Uutisia Suomesta ja maailmalta

  -------  Kaupallinen yhteistyö  -------  

Kruo Thai, suomi / thai ruokaa Fuengirolan satamassa

Kruo Thai, suomi / thai ruokaa Fuengirolan satamassa

Hyvää päivää arvoisat asiakkaat! Tänään on tulossa taas kiva päivä :) Näin toivottaa päivitt&a...
Tatuoija Minna Mustasaari

Tatuoija Minna Mustasaari

Suomalainen tatuoija Minna. Toimin Espanjassa Fuengirolassa, ja teen joka vuosi työmatkoja suomeen....

FinlandiaTV

TOIMITUS

+358 45 7875 2955 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tietosuojakuvaus