FinlandiaTV

FinlandiaTV


 

Leipomo Mummola Fuengirolassa on saanut pitää vielä ovet auki korona pandemiasta huolimatta.

Pitäähän sitä leipää saada, syömättäkään ei kovin pitkälle pötki.

Koronavirus ja sen leviäminen herättää monen matkustajan mielessä kysymyksiä. Mikä on vakuutusturvani, jos lähden matkalle? Mitä matkavakuutus korvaa, jos haluan peruuttaa matkani tai sairastun matkalla? Entäpä jos joudun karanteeniin ulkomailla?

FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonnan vakuutusasiantuntija Katja Lappi kehottaa matkustamista suunnittelevien tutustumaan omien vakuutustensa ehtoihin ja olemaan yhteydessä vakuutusyhtiöön. Tilanteet saattavat muuttua nopeastikin ja ajantasaisin tieto löytyy useimmin yhtiöiden verkkosivuilta.

”Matkavakuutusten sisällöissä on paljon eroja. Ennen matkustamista tai matkan perumista kannattaa tarkistaa oman vakuutuksensa ehdoista, mitä vakuutus sisältää ja mitä ei. Muista myös esimerkiksi luottokortteihin liitetyt matkavakuutukset”, Lappi sanoo.

Katja Lappi vastaa yleisimpiin matkustusta ja koronavirusta koskeviin vakuutuskysymyksiin:

Peruutin matkani koronaviruksen takia, korvaako matkavakuutus matkani?

Matkavakuutus ei korvaa matkan peruuntumista tällaisessa tilanteessa ilman, että vakuutuksessa on jo valmiina tai siihen on erikseen otettu lisäturva. Mikäli matkakohde ei ole epidemia-alueella, ei matkan peruuntumista korvata yleensä lisäturvistakaan.

Jos olet jo sairastunut ja peruutat matkan, korvataan matkan peruuntuminen vakuutusehtojen mukaisesti.

Matkan peruuttamista karanteeniin joutumisen johdosta ei tyypillisesti korvata. Asia kannattaa kuitenkin tarkistaa, sillä ehdot vaihtelevat vakuutuksittain. Esimerkiksi joissakin luottokorttiin liitetyissä matkavakuutuksissa matkan peruuntuminen korvataan karanteeniin joutumisen vuoksi.

Mitä jos sairastun matkalla?

Koronaviruksesta aiheutuvia sairauden hoitokuluja sekä muita kuluja korvataan samaan tapaan kuin yleensäkin matkasairauteen liittyviä kuluja.

Korvataanko kuluja, joita aiheutuu mahdollisen karanteenin vuoksi?

Matkavakuutuksesta ei tyypillisesti korvata karanteenin vuoksi aiheutuneita kuluja. Ole yhteydessä Kelaan mahdollisen tartuntatautipäivärahan osalta.

Mistä saan lisätietoa matkustamisen turvallisuudesta?

Ulkomaanmatkaa suunnittelevien on hyvä seurata Suomen ulkoministeriön verkkosivuja ja tiedotteita. Myös Terveyden ja hyvinvoinnin laitos tiedottaa Suomen tilanteesta ja epidemia-alueista. Seuraa myös Kilpailu- ja kuluttajaviraston verkkosivuja sekä oman vakuutusyhtiösi tiedotusta.

Tallukka – Päijät-Hämeen sykkivä sydän

Hotelli Tallukka sijaitsee Päijänteen ja Vesijärven syleilyssä Asikkalan Vääksyssä kauniin luonnon keskellä. Hotelli tarjoaa toimivat tilat tansseille, kokouksille, asiakastilaisuuksille, juhlille ja tapahtumille – niin pienille kuin suurillekin ryhmille.

Tilavista huoneista aukeavat kauniit järvimaisemat, joita voi ihastella omalta parvekkeelta tai patiolta. Runsas noutopöytäaamiainen ja hotellin allasosaston sekä saunojen ja kuntosalin käyttö sisältyvät huonehintaan ja antavat hyvän aloituksen päivälle. Juhlavammat tarjoilut maisemaravintolassamme ja esimerkiksi rennot saunamenut suunnittelemme toiveidenne mukaisesti.

Tallukassa myös tanssitaan vuoden ympäri. Hotellin toisen kerroksen Päijännesali toimii talvikaudella viikonloppuisin vilkkaana tanssiravintolana ja keskellä viikkoa parketin valtaavat puolestaan Tallukan perinteiset päivätanssit.

Perinteikäs tapahtumahotelli Tallukka juhlii viisikymppisiään vuonna 2020. Vauhtia ja tapahtumia riittää jokaiseen makuun.

Tallukka on hyvien kulkuyhteyksien päässä, vain puolen tunnin päässä Lahdesta ja reilun tunnin päässä Helsingistä.  Autoileville vieraille löytyy runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Sydämellisesti tervetuloa vieraaksemme.

Kotisivu:
www.tallukka.fi

Facebook:
https://www.facebook.com/
hotellitallukka/

Puhelin:
03 88881

Sähköposti:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hotelli Tallukka

Tallukantie 1
17200 Vääksy
Suomi

Suhteessa on tärkeää antaa toisen olla aito oma itsensä. Silloin on todennäköistä, että suhde toimii ja on mukavampaa seuraa myös kanssa ihmisille.

Ja mikä tärkeintä voi itse hyvin! Sitä ajatellaan niin harvoin ja onko siihen edes lupaa?

Jos joku asia mietityttää suhteessa löydät uusia ajatusmalleja,
Niina
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 40 243 12 63 (WhatsApp tai tekstiviestit)

"Minä uskallan olla se ihminen, joka olen:
keskeneräinen, mutta kuitenkin onnellinen,
oudon edessä epävarma
ja kuitenkin tiedonhaluinen,
joskus ratkaisujen edessä pelokas,
hämmentynyt ajatusten paljouden keskellä,
ja kuitenkin
myös pienistä yksityiskohdista haltioitunut.
 
Vielä paljon muutakin minä olen,
jotain, mitä ei aina osaa kuvailla.
Minä uskallan katsoa itseäni,
rakastaa itseäni sellaisena kuin olen.
 
Ja antaa myös muiden nähdä minut tällaisena,
rakastetaan minua sitten tai ei."
 
Tää on meidän päivä

Päivän kruunasi uusi puhelin. Mukavat messut, sai seurata ihmisten osteluja..

Kyllä oli porukkaa paljon. Kommentoi voittaja Veikko.

Suomen sähköjärjestelmän tilaa esittävää internetsivua kehitetään Fingridissä aktiivisesti. Sivu sekä sen yhden näyttöruudun näkymään mitoitettu https://www.fingrid.fi/online/ ovat yhtiön julkisen sivuston ylivoimaisesti suosituimmat käyntikohteet. Helmikuussa 2020 sivulle tehtiin uusin päivitys.

Kehitystyötä on tehty sähköjärjestelmän tilan kuvaa esittävälle sivulle yhtiön www-sivuston koko olemassaolon ajan. Alkujaan noin 15 vuotta sitten julkaistu sivu tunnettiin nimellä ”Voimajärjestelmän tila”. Vuonna 2018 yhtiö uusi sivustonsa ja sähköjärjestelmän tilaksi uudelleen nimetyn sivun sen nykyiseen ulkoasuun. Tila-kuvaan oli kaivattu lisää visuaalisuutta, ja sivu muuttui graafien myötä scrollattavaksi. Iso kohderyhmä kaipasi kuitenkin yhä yhden ruudun näkymää, ja heidän tarvettaan palvelemaan toteutettiin fingrid.fi/online. Fingrid.fi/online soveltuu erityisesti valvomonäytöille ja mobiilikäyttöön.

Kahtena viime vuonna sähköjärjestelmän tilan kuva on saanut useampia lisäyksiä. Sivulle on tuotu tiedot muun muassa Suomen aurinkovoiman tuotannosta. Merkittävä lisäys on ollut myös sähköjärjestelmän reaaliaikainen hiilidioksidipäästöarvio Suomessa tuotetusta ja kulutetusta sähköstä.

Helmikuussa 2020 sivulle tehtiin päivitys, jonka myötä on mahdollista tarkastella Suomen kantaverkon ja sähkömarkkinoiden tilaa entistä kokonaisvaltaisemmin. Sähköjärjestelmän tilan sivu yhdistää Suomen sähköjärjestelmän historialliset, reaaliaikaiset ja ennusteet tuotanto-, kulutus- ja siirtotehoista yhteen käyttöliittymään. Lisäksi karttakuvan alla oleva kuvaaja näyttää hiilidioksipäästöarvioiden arvot ja Suomen historiallisen sekä tulevien tuntien sähkön aluehinnan vuorokausimarkkinoilla. Käyttäjä voi valita kuvaajassa näytettävät sisällöt kuvaajan alla olevilla painikkeilla.

Energiajärjestelmän ja sähkömarkkinoiden murroksen myötä yleisön sivulle osoittamat tarpeet muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti. Kehitystyötä jatketaan yleisön toiveita kuunnellen ja sivusta tehdään kuluvana vuonna uusi kävijäkysely kartoittamaan tulevaisuuden tarpeita.

Linkki
https://www.fingrid.fi/online/

Haastattelussa Tampereella Soile Peltoniemi
 
Auta syöpää sairastavia lapsia. Yhdessä Team Rynkeby – God Morgonin kanssa meillä on mahdollisuus auttaa syöpää sairastavia lapsia.
 
Tohloppijärven hyväntekeväisyysluistelu oli 1.3. leudon lumisateisessa säässä. Luistelijoita oli sankoin joukoin paikalla. Kauppa kävi ja arvat jaettiin ilmaiseksi. Rata oli hyvässä kunnossa ja auraus toimi hienosti. Ulkoilijat nauttivat olostaan.
 
Tampereen joukkueeseen kuuluu noin 50 henkilöä, joista suurin osa on pyöräilijöitä (yli 40) ja alle 10 hlöä työskentelee huoltotiimissä. Muita joukkueita Suomessa löytyy mm. Helsingistä, Vantaalta, Espoosta, Turusta, Vaasasta, Oulusta, Jyväskylästä ja Kuopiosta.
 
Vähintään kerran kuussa voit jatkossa kuulla kuulumisia, kuinka mennään tavoitetta eli Ranskaa kohti Suomesta ja minkälaisilla kokoonpanoilla eri paikkakunnilta.
 
Team Rynkeby - God Morgon on vuonna 2002 perustettu Eurooppalainen hyväntekeväisyysprojekti, jossa kymmenet joukkueet Pohjoismaista sekä Saksasta ja Sveitsistä pyöräilevät Pariisiin kerätäkseen varoja vakavasti sairaille lapsille. Team Rynkeby - God Morgon Tampere on yksi viidestä tapahtumaan osallistuvasta joukkueesta.   
 
Lisää yhteyksiä
 
 
Haastattelija
Helena Lindström

JetSetClub

on personoituja asiakastapahtumia ja ohjelmatilaisuuksia tarjoava yritys, joka panostaa kokonaisvaltaisiin tapahtumaratkaisuihin, joissa ohjelma suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

JetSetClubin VIP-clubi toimii Tampereella, Suomen ensimmäisessä, Hakametsän jäähallissa ja on käytössä kaikissa Tapparan kotiotteluissa. VIP-clubin kulmakiviä ovat viihtyvyys, persoonallisuus, tunnelma, asiakkaiden verkostoituminen sekä loistava palvelu.

Mitä JetSetClub tekee?

  • VIP-elämykset, tapahtumat
  • Matkoja
  • Ny Rillataan tapahtumat
  • TYKY -päivät, Tiimipäivät
  • Yksityistilaisuudet
  • Juti Hockey Night tapahtumat

Hakametsässä sijaitsevan VIP-clubin lisäksi asiakastilaisuuksia on mahdollista toteuttaa ympäri Suomen, esimerkiksi jäähalleissa, firman pikkujouluissa, yrityksen virkistyspäivillä;

missä vain tarvitaan - ja juuri niillä antimilla kuin asiakas haluaa.

Lisäksi syksyllä 2021 valmistuva Tampereen Kannen areena tarjoaa elämyksiä ja parhaat puitteet tapahtumille. Areena tarjoaa mm. kiekkokatsomon, konsertteja, show tapahtumia, sekä puitteet maailmanluokan kongresseille ja messuille.

JetSetClub tapahtumatuottajana saa myös uudet ja uniikit tilat areenan aitiotasolle. JetSetClubin tilat ovat käytettävissä asiakkaille vuoden jokaisena päivänä .Tule nauttimaan tapahtumista ja elämyksistä meidän kanssamme!

Terkuin Satu Jutila

ps. haastattelija kysyi vielä Jutin muuttuneesta ja hyvinvoivasta olemuksesta :) Salaisuus on Ändy koira :)

Täältä meidät tavoitat

Tapparan kotipelit JetSet Club Tampere, Keltinkatu 2, 33530 Tampere 

JetSetClub Oy
Härkäpurontie 11 A
01800 Klaukkala

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

p. +358404166340 / Satu Jutila

p. +3585062801 / Timo Jutila

 

www.jetsetclub.fi

Tule -kuntoutuksen vaikutuksesta toimintakyvyn paranemiseen kertoo kipupotilaan kivun hallinnasta Kipu ry:n toiminnanjohtaja Kaisa Hirn.

Kalevalaisen jäsenkorjauksen mestari Kalle Erkoma kertoo kalevalaisen jäsenkorjaushoidon vaikutuksesta ikäihmisten hoidoissa.

Terveys

  -------  Kaupallinen yhteistyö  -------  

Fuengirolassa ratsastusta ja hevosterapiaa ympäri vuoden. Palvelemme suomeksi, espanjaksi ja Englanniksi

Fuengirolassa ratsastusta ja hevosterapiaa ympäri vuoden. Palvelemme suomeksi, espanjaksi ja Englanniksi

Liiketoiminta- ja yritysjohdon valmentaja Maaret Auvisella on yli 20 vuoden kokemus yritysjohdon, a...
Kuuluisa Tauski Bar, Fuengirola, Los Boliches

Kuuluisa Tauski Bar, Fuengirola, Los Boliches

TAUSKI BAR Los Bolichesissa on lähes enemmän kuin oma olohuoneesi - viihtyisä baari,...

FinlandiaTV

TOIMITUS

+358 45 7875 2955 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tietosuojakuvaus