FinlandiaTV

FinlandiaTV


 

Lauantaista sunnuntaihin hyvinvointia, joogaa ja vegaaniruokaa Vire-messuilla

17 tammi 2018

Tampereen Messujen uutuustapahtuma Vire – Tampereen terveysmessut tuo terveellisen tuulahduksen Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen 20.–21.1.2018.  Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tapahtumakokonaisuudessa on mukana noin 150 näytteilleasettajaa sekä lähes sata seminaaria, workshopia ja ohjattua tuntia. Viikonlopun aikana voi testata uusia liikuntamuotoja, harjoittaa mindfulnessia, oppia valmistamaan maukasta vegaaniruokaa ja tutustua luomukosmetiikkaan ja -ruokaan. Sunnuntaina julkistetaan Pirkanmaan maistuvin smoothie. Ensimmäistä kertaa järjestettäville messuille odotetaan lauantain ja sunnuntain aikana tuhansia kävijöitä.

E-hallissa järjestetään varsinaisen Vire-terveysmessusisällön lisäksi joogalle ja mindfulnessille pyhitetty Yoga Play – Tampereen Joogafestivaali, lähiruokaan ja luomutuotteisiin pureutuva Aitoa ja Luomua, gluteenittomien ruokien valmistajiin ja keliakia-ruokavaliotietouteen tutustuttava Gluteenitonta! sekä vegaanista elämäntapaa ja ruokaa esittelevä Tampereen Vegaanimessut.

Luennoilta eväitä elämään, luomu ja lähiruokatori lumoaa, maistuvin smoothie saa suitsutusta

Asiantuntijaluennoilla hengitetään hyvinvointia ja harmoniaa. Lauantaina 20.1. psykologi Tony Dunderfeltkertoo, miten yksilö voi kasvattaa ymmärrystään omasta henkisestä minästään, FLT Ravintovalmentaja Annika Havaste avaa, kuinka suolistoa hoitamalla voi saada superaivot ja toimittaja-bloggaaja Noora Shingler antaa konkreettisia neuvoja fiksujen kosmetiikkatuotteiden valitsemiseksi. Sunnuntaina 21.1. verkkovalmennusyrittäjä Petri Hiissan luennolla kuullaan, miten täydellisyyden tavoittelu jarruttaa elämää, mistä se johtuu ja miten perfektionismista voi alkaa vapautumaan.

Aitoa & Luomua -alueella sijaitsevalla lähiruokatorilla näytteilleasettajina on pientiloja, jotka tuottavat luomu- ja lähiruokaa. Luomusta ja luomutrendeistä keskustellaan sunnuntaina Merja Kosken johdolla: keskustelussa on mukana kiinnostavia luomutuottajia, kuten HamppuFarmi. Sunnuntaina julkistetaan Pirkanmaan paras smoothie, jolla luonnollisesti pääsee myös herkuttelemaan messuilla.

Messuilla on mahdollista kokeilla muun muassa astanga-, kundaliini- ja yin-joogaa, taijitä, Les Mills BODYATTACK-, BODYCOMBAT- ja BARRE-tunteja; äänimaljarentoutusta, pilatesta ja mindfulness-harjoituksia. Tunneilla nautiskellaan ja energisoidutaan suosittujen huippuohjaajien johdolla.

Lue lisää: www.viretampere.fi (Ohjelma)
Lue lisää: www.viretampere (Kävijälle, Ohjatut tunnit)

Vegaaninen elämäntapa kiinnostaa – maistatuksia, luentoja, kokkausta ja keskustelupaneeli

Vegelä-kasvisruokakeittiössä kokataan muun muassa seitania ja soijabolognesea ja lauantain keskustelupaneelissa keskiössä on vegaaniurheilijan ruokavalio. Filosofi Elisa Aaltola ja tutkija Sami Ketoluennoivat eläinsuhteen empatiasta sunnuntaina. Näytteilleasettajina ovat muun muassa jäätelörullistaan tuttu SPIRO, Tampereen Vegekauppa, Vegaanihaaste, Vegaaniliitto, Vegan Fitness ja suositun seitan-tuotteen kehittänyt tamperelainen Vegem.

Terveys

  -------  Kaupallinen yhteistyö  -------  

Salon Imago, laatua ammattitaidolla Fuengirolassa!

Salon Imago, laatua ammattitaidolla Fuengirolassa!

Salon Imago on vuonna 2017 perustettu kauneushoitola, vuosien varrella tilamme ovat kasvaneet sek&a...
Jutin terveiset JetSetClubilta

Jutin terveiset JetSetClubilta

JetSetClub on personoituja asiakastapahtumia ja ohjelmatilaisuuksia tarjoava yritys, joka panostaa...

FinlandiaTV

TOIMITUS

+358 45 7875 2955 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tietosuojakuvaus