FinlandiaTV

FinlandiaTV


 

Hyväntuulista käyttökeramiikkaa - Tolvanat

Hyväntuulista, käyttökeramiikkaa, tolvanat. 

Kuuntele: Tolvanat iloa maailmalle haastattelu

Ihmiskunta tukeutuu Tolvanaan.


Ihmiset puhuvat "suuresta alkuräjähdyksestä" , mutta Tolvanat tietävät toisin - se olikin suuri alkuhämmästys! Kaiken sen hämmästelyn keskellä syntyivät tolvanat, merenpohjan savesta nousivat möykyt, joilla oli uteliaan toljottavat silmät. Luonteeltaan hyväntahtoisina ja uteliaina nämä möykyt toteuttavat tärkeää tehtävää. Heidän vastuullaan on pitää ihmiskunnan tolvanuus tasapainossa viemällä tolvanuutta sinne missä sitä tarvitaan.
Viisaita Tolvanoita löytyy monessa muodossa,savihahmoja on jo kehitelty parikymmentä vuotta
- Sain aikoinaan savea käteeni ja siitä vain muodostui tuo hahmo. Tolvana oli valmiina savessa, Tolvanoiden äiti Johanna Tolvanen, nykyään Murtovaara kertoo hymyillen.
Sukunimestäkin pystyi päättelemään, että Tolvanoiden tarina on lähellä sydäntä. Kun posti toi kirjastosta myöhästymisilmoituksen nimellä Johanna Tolvana, olivat savimöykyt saaneet nimensä.

Tolvan perhe on kasvanut aikoja saatossa. Porukaan kuuluu: hoilaavia Tolvanoita, enkeli tolvanoita, akupainallukseen sopivia Tolvanoita, kylttejä, kannuja, pikareita, snapsilaseja, saunan henkiä, tuikku Tolvanoita ja lähes mitä vaan, mitä maailma tarvitseen hyväntahtoisuuteen Tolvanoiden muodossa.

Tolvana keramiikka on kestävää ja uniikkia kotimaista hyvän tuulen tuomaa korkeapolttoista käyttökeramiikkaa. Tarinat ja käyttöohjeet mukana. Kestävät mm. astianpesukoneen, uunin, tulen, mikron ja pakkasen.

Kuvia tolvanoista Facebook Tolvana-keramiikkaa
https://www.facebook.com/pg/To
lvana-keramiikka-200224140055822/photos/?ref=page_internal

Voi tiedustella ja tilata tuotteita
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 50 3399800 whatsapp ensisijaisesti
messenger m.me/200224140055822

FinlandiaTV

TOIMITUS

+358 45 7875 2955 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tietosuojakuvaus