FinlandiaTV

FinlandiaTV


 

STAGE51 Kampaamo - Parturi - Meikki - Vaasa

Kampaamo Stage 51 – taitoa ja asennetta Tukkatuskaa?

Uskallanko mennä kampaamoon, näinä aikoina? Mistä löydän sopivan?

Sanotaan, että hiukset ovat naisen kruunu, miksei miehenkin. Pitää paikkansa. Käynti kampaajalla on itsensä hemmottelua, mikä on tarpeellistakin silloin, kun elämä on muuten harmaata. Onnistunut leikkaus ja uusi hehkeä sävy hiuksiin on kuin pikainen kasvojen kohotus, joka paitsi virkistää myös nostaa itsetuntoa. On helpompi pitää pää pystyssä. Olet varmaan sen ansainnut!

Kampaajalle uskaltaa mennä huolimatta korona-ajoista. Stage 51:llä kampaamokäynti alkaa käsienpesulla, myös käsidesiä on saatavilla heti vastaanottotiskillä. Tavallisestikin kampaamoissa turvavälit on helppo säilyttää, ja nyt 51:n yrittäjät pitävät etäisyyksistä ja asiakkaistaan erityistä huolta. Kaikista varovaisimmille on tarjottu jopa privaattikäyntiä, jolloin kampaamossa ei ole ketään muuta kuin oma kampaajasi ja sinä. Myös aukioloajat joustavat tarvittaessa.

Tämä kevät on koetellut pienyrittäjiä, huolta ja epävarmuutta on riittänyt. Kevään juhlakampaukset ovat jääneet tekemättä ja etätyöläiset pysyttelevät kotona. Tästä huolimatta Stage 51:n yrittäjät palvelevat asiakkaitaan iloisina ja luottavat tulevaisuuteen. Jokainen asiakas on juuri nyt erityisen arvokas!

http://www.stage51.fi

Tervetuloa! Stage 51, Pitkäkatu 51 Vaasa

FinlandiaTV

TOIMITUS

+358 45 7875 2955 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tietosuojakuvaus