Fuengirolassa ratsastusta ja hevosterapiaa ympäri vuoden. Palvelemme suomeksi, espanjaksi ja Englanniksi

Liiketoiminta- ja yritysjohdon valmentaja Maaret Auvisella on yli 20 vuoden kokemus yritysjohdon, asiantuntijoiden ja yrittäjien valmentamisesta menestymään ammatissaan sekä voimaan paremmin yksityiselämässään.

Nyt hän on yhdistänyt tämän osaamisen osaksi hevosterapiaa, joka hyödyttää kaikkia ihmisiä taustaan, ikään ja sukupuoleen katsomatta:
Hevosten kanssa työskentely lievittää kaikenlaista stressiä. Monet yritysjohtajat ja asiantuntijat lievittävät työperäistä stressiään hevosterapialla tai ratsastamalla. Yhä enenevässä määrin esim. vanhemmat hakevat rentoutta ja uutta sisältöä perhe-elämän ulkopuolelta hevosmaailmasta.
Hevosten kanssa työskentely auttaa tyhjentämään mielen ja edistää elämänhallintaa. Se onkin tärkeä osa voimaantumisprosessia niin lapsille, nuorille kuin aikuisille.

Hevosten kanssa toimiminen edistää sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia. Siksi hevosterapiaa käytetään myös mm. kroonisten sairauksien kivunhallintaan, vammaisten kuntouttamiseen ja mielenterveyden ongelmien lievittämiseen myös yhdessä hoitavan psykologin tai psykiatrin kanssa.

Tutustu tarkemmin Maaretin toimintaan:

Soita tai laita vaikka sähköpostia
maaret@maaret.es

http://maaret.es/equine-therapy/ (englanniksi)

Facebook linkki:
https://www.facebook.com/Centro-de-Equitación-y-Bienestar-de-Costa-del-Sol-409402059918740/ (suomeksi)

Yhteyshenkilö:
Maaret Auvinen
Puhelin:
+34 622514781 – Puhelu, WhatsApp, Telegram

Yrityksen nimi:
Centro de Equitaciòn y Bienestar de Costa del Sol

Osoite:
Arrabal Secctor Sup 4, El establo La Garrocha
29651 Las Lagunas, Mijas, lähellä Fuengirolaa
Espanja
Autolla 10 minuuttia Fuengirolan keskustasta