Fuengirolassa, FUGEAUTO korjaa, maalaa, pinnoittaa, katsastaa, auttaa vakuutusasioissa ja muussa

KUKA, MITÄ, MISSÄ?

Tommi Eloranta on toiminut vuodesta -96 autojen parissa korjaus ja pintakäsittely puolella. Muutettuaan Espanjaan hän toimii pääasiassa Torreblancassa. Autot ja muut kulkuneuvot noudetaan asiakkailta tai ne voi toimittaa korjaamolle huoltoon, fixaukseen sekä maalattaviksi. Autot, joiden parissa Fugeauto touhuaa, ovat espanjalaisesta pikkukauppakassista – urheiluautoihin ja öky maastureihin. Mersut, Porschet, Audit ja BMW.t ovat usein merkkejä, joihin keraaminen pinnoitus tehdään.

KYSYTYIN TYÖ?

Maalipintojen koneellinen käsittely eli myllytys on yksi kysytyimmistä palveluista, mitä asiakkaat pyytävät. Ammattitaidon ja erikoisosaamisen vuoksi Fugeauto myllyttää paljon mustia tai tummia autoja, koska käytössä ovat erikoisaineet, jotka Tommi tuottaa maahan itse.


ERI TUOTTEET ESPANJASSA KUIN SUOMESSA ?

Hän MUISTUTTAA, että Espanjassa ja Suomessa pelataan eri tuotteilla, kun puhutaan kestopinnoitteista. Ilmasto ja etenkin aurinko pitää huomioida tarkkaan täällä Espanjassa, koska pellin lämpötila voi nousta huomattavan suureksi, mikä tuo omat vaatimukset tuotteille.

Esim. Espanjaan sopiville DIAMONDPLURE X-series pinnoitteille Tommi takaa tehtaan lupaamat kestoajat.

Normaalikäytössä edullinen Nanox-pinnoite antaa kiiltoa ja suojaa 4-6 kk ajaksi.

Shinex sio2 keraaminen ohutkalvopinnoite suojaa pintaa noin 12 kk, mikä tekeekin siitä suosituimman tuotteen.

Nanoxin ja Shinex ohutkalvopinnoite levitetään kaikille auton ulkopinnoille; lasi-, muovi- ja maalipinnoille eivätkä nämä tarvitse välttämättä myllytystä alleen.

Kermana kakun päältä löytyy Plurex keraaminen pinnoite, johon tehdas lupaa 3 vuoden keston maalipinnoilla. Plurex pinnoite levitetään pääasiassa Suomeen takaisin lähteviin autoihin, koska hintaero on huomattava suomalaiseen hintatasoon verrattuna.

Tommi muistuttaa, että perinteinen vaha saattaa lähteä alle kuukaudessa Espanjan auringossa.

VARAOSAT

Hän on löytänyt hyvät varaosatoimittajat Keski-Euroopasta, niinpä kaikki varaosat tulevat Fugeautoon sieltä luotettavan laadun vuoksi, pyyhkijänsulkia myöten.

YHTEISTYÖ ON VOIMAA

Yhteistyötä hän tekee mm. vakuutusyhtiöiden ja katsastuskonttoreiden kanssa.

APUA LÖYTYY

Tarvittaessa löytyy avaimet rikkoutuneiden tilalle vaikka Porscheen, autojen akut asennettuna, pyöränkulmien säädöt sekä jopa moottorin uudelleen ohjelmoinnit, jos tehoja ei ole tarpeeksi. Fugeautossa onnistuu autojen parkkipaikkakolhujen korjaukset ja jopa ylimaalaukset.

Auton voi jättää Tommin haltuun myös katsastusta varten. Homma toimii näppärästi ja auto tulee katsastettuna takaisin. Vakuutusasiat koetaan usen haastaviksi, mutta Tommi auttaa niissäkin asioissa sekä auton myyntiin ja ostoon liittyvät paperityöt tehdään avaimet käteen periaatteella.

TAVOITTAAKO TOMMIN MUUALTA KUIN AUTOJEN PARISTA?

Kaikki haasteet mitä tulee autojen ja moottoripyörien kanssa on helppo selvittää aluksi Tommin kanssa SÄHKÖPOSTILLA. Normaalistihan mies on työn touhussa ja puhelimeen vastaaminen on haasteellista. Toki aina soitetaan takaisin, kun työtilanteesta irtaudutaan.

Näin HÄN LÖYTYY;

1. Yhteys asiantuntevaan Tommiin; sähköpostilla / messengerillä / WhatsAppilla / puhelimella. Tommi keksii ratkaisun.

2. Tommi saapuu paikalle ja yhdessä tehdään ongelmatilanteen kartoitus, oli kyseessä auto, moottoripyörä tai vaikka vene. Muiden moottorilla toimivien kulkuneuvojen murheiden poistamista voi tiedustella Tommilta.

3. hinta-arvio

4. Tommi ottaa kulkupelin ja korjaa sen sovitulla tavalla sekä laittaa kohteen kiiltämään

5. Palauttaa kulkupelin sovittuun paikkaan ja yhdessä katsotaan, että asiat on hoidettu sovitusti

6. laskun toimitus, maksu ja takuu jää voimaan

“SE PIDETÄÄN – MIKÄ SOVITAAN”


YHTEYSTIEDOT
Tommi Eloranta
fugeauto@gmail.com
varsinkin, kun on “pähkinöitä” purtavaksi, jotta Tommi saa ne pureskella ja vastata viesteihin.
https://www.messenger.com/t/fugeauto messenger viestit

https://www.facebook.com/pg/fugeauto Seuraa meitä täällä
https://www.facebook.com/pg/fugeauto/photos/ suoraan kuviin

Whatsapp viesti +34 622 60 73 00, toki soittamalla myös hänet tavoittaa.
Vastailee ja soittelee, kun kulkupelien hoidoista vapautuu !

VAIMO YRITTÄJÄN KAUNEUSALALLA
Perheen voimalla kun yritetään niin Tommin vaimolla on myös yritys Espanjassa, kauneushoitoalalla, Salon Imago, Los Bolichesissa, aivan juna-aseman lähellä.
Kuuntele Moonikan haastattelu, anna vinkki läheisellesi ja tule poikkeamaan.